Onderwerpen

The Campus biedt trainingen aan rond verschillende onderwerpen. Ontdek ze op deze pagina!


Pssst: wist je dat we al onze trainingen ook als een in-company training kunnen organiseren?


Als je interesse hebt in een bepaalde training voor jouw organisatie,  neem dan contact met ons op!

Agile

Agile is een manier om om te gaan met een onzekere en turbulente omgeving. Agile frameworks omvatten een manier van werken die teams helpen om zich aan te passen aan de snelveranderende noden van de business. Op die manier kunnen organisaties sneller waarde leveren aan hun klanten. Als het gaat om software development, betekent dat dat teams hun werk opleveren in verschillende stadia in plaats van het voorbereiden van één grote launch. Bekijk de opleidingen

Artificiële intelligentie

 We spreken van artificiële intelligentie wanneer machines of computersystemen menselijke intelligentie simuleren. Een paar voorbeelden zijn redeneren, leren, plannen en creativiteit. AI-systemen kunnen hun omgeving observeren, data verzamelen en die data analyseren met als doel om een probleem op te lossen of een specifiek doel te bereiken. Een aantal bekende toepassingen van AI zijn spraakherkenning, chatbots, gezichtsherkenning en automatische handel van aandelen.Bekijk de opleidingen


Automatisatie

Automatisatie omvat het automatiseren van simpele, repetitieve taken. Het betekent dat een systeem op zichzelf kan draaien zonder dat er menselijke tussenkomst nodig is. Dat kan gaan over het digitaliseren van werk door het gebruik van tools of het stroomlijnen en centraliseren van routinewerk. Business Process Management (BPM) en Robotic Process Automation (RPA) zijn bekende voorbeelden van automatisatie.
Bekijk de opleidingen

Cloud

 Cloud computing - of kortgezegd cloud - is het verstrekken van computing-diensten via het internet. Deze diensten omvatten onder andere servers, storage, databases, netwerken, software, analytics, en intelligence. Je betaalt voor deze diensten zoals je betaalt voor elektriciteit: je betaalt enkel wat je verbruikt. De voordelen van cloud computing zijn onder andere snellere innovatie, flexibele voorzieningen en schaalbaarheid. De populairste cloud providers zijn Azure, AWS en Google Cloud Platform.


Bekijk de opleidingen

Data

"Data is het nieuwe goud", wordt al eens gezegd. In de datagedreven economie van vandaag is data extreem waardevol in nagenoeg elke industrie. Bedrijven die data kunnen capteren en analyseren, kunnen de resultaten gebruiken om hun processen te optimaliseren en hun grondstoffen en middelen efficiënter te gebruiken. Ontdek onze opleidingen rond Data Science, Machine Learning en Data Analytics.Bekijk de opleidingen


Design

Naast de back-end van jouw (mobiele) applicatie of website, heb je ook een front-end nodig. Aangezien dat het deel van de applicatie of website is waarmee jouw gebruikers in contact komen, moet het makkelijk te gebruiken zijn. Het ontwerpen van gebruiksvriendelijke applicaties en website is een kunst op zich! UX en UI design zijn voorbeelden van disciplines die zich specialiseren in het verzamelen van de juiste informatie om gebruiksvriendelijke designs voor eindgebruikers te ontwerpen.


Bekijk de opleidingen

Development

Leer hoe je robuuste software en applicaties kan bouwen met onze state-of-the-art opleidingen. Onze opleidingen omvatten verschillende programmeertalen, software development platformen en frameworks zoals React, Mendix, AWS, Azure en Spring. 
 

Bekijk de opleidingen

DevOps

 DevOps (een combinatie van DEVelopment en OPerations) helpt organisaties om sneller producten op te leveren dan organisaties die werken volgens traditionele methodes voor software development. In een DevOps model werken development en operations teams nauw samen of worden ze zelfs samengevoegd in één team, in tegenstelling tot traditioneel software development waar er een stricte scheiding is tussen afdelingen. DevOps engineers werken over de hele application lifecycle, van ontwikkelen en testen tot oplevering en operations.


Bekijk de opleidingen


Framework

Eenvoudig gezegd is een framework een structuur waarop je software kan bouwen. Het zorgt ervoor dat je een basis hebt om op te bouwen, zodat je niet alle code from scratch moet schrijven. Frameworks zijn meestal geassocieerd met een bepaalde programmeertaal en zijn ontwikkeld om specifieke taken uit te kunnen voeren. Ontdek onze trainingen over verschillende software frameworks!

Bekijk de opleidingen

De toekomst van IT

IT evolueert continu. Het is nooit te vroeg om je horizon te verbreden en jezelf voor te bereiden op wat de toekomst van IT te bieden heeft. Ontdek onze opleidingen over de onderwerpen waarvan wij geloven dat ze de toekomst van IT zijn en bereid jezelf voor op wat komt.

Bekijk de opleidingen

Infrastructuur

IT-infrastructuur omvat de componenten die je nodig hebt om enterprise IT-omgevingen te bedienen en beheren. Het gaat dan om hardware, software, netwerkcomponenten, een besturingssysteem en dataopslag. Al die zaken worden gebruikt om IT-services en -oplossingen af te kunnen leveren. Infrastructuur kan opgezet worden in een datacenter van de organisatie of in de cloud. 


Bekijk de opleidingen


IT Security

In een wereld waar iedereen continu verbonden is met het internet, wordt (persoonlijke) informatie aan steeds meer risico's blootgesteld. Nu datalekken steeds meer voorkomen, is het als organisatie zaak om te investeren in het beveiligen en beschermen van je data. Onze IT security opleidingen helpen jou om de cybersecurity skills te ontwikkelen die je nodig hebt om jouw organisatie te beschermen. 


Bekijk de opleidingen

Programmeertaal

Het beheersen van verschillende programmeertalen is niet alleen handig wanneer je op zoekt bent naar een nieuwe job. Het kan je ook helpen om robuustere en efficiëntere programma's of applicaties te bouwen. Goede momenten om een nieuwe programmeertaal te leren zijn wanneer je start met een nieuw project, of wanneer je met verschillende teams moet samenwerken. Ontdek ons gamma aan opleidingen rond verschillende programmeertalen! 
 


Bekijk de opleidingen

Projectmanagement

Aangezien meer en meer organisaties projectwerk stimuleren, is het voor IT professionals een must geworden om een basiskennis van projectmanagement te hebben. Goed projectmanagement helpt organisaties om betere resultaten neer te zetten en om hun medewerkers gelukkig te houden - want wanneer het correct toegepast wordt, kunnen medewerkers focussen op wat er echt toe doet. Zo kunnen ze resultaten neerzetten die impact maken op de business. 


Bekijk de opleidingen


Service Management

IT Service Management verwijst naar de manier waarop IT teams de end-to-end delivery van IT services naar hun klanten beheren. Het is een strategie die gebruikt wordt om IT services te ontwerpen, af te leveren, te beheren en te verbeteren. Bovendien heeft het als doel om klanten een toegevoegde waarde te kunnen bieden. Service Management zorgt ervoor dat de juiste processen, mensen en technologieën aanwezig zijn zodat de organisatie haar businessdoelen kan behalen.Bekijk de opleidingen

Soft skills

Soft skills worden vaak over het hoofd gezien, maar in de carrière van een IT professional zijn ze even belangrijk als technische skills! Werken aan je soft skills zorgt ervoor dat je beter wordt in je job, waardoor je jouw carrière naar een hoger niveau kan tillen. We snappen dat een gewone communicatietraining jouw interesse niet wekt, dus bieden we opleidingen aan rond soft skills die jou écht helpen groeien!


Bekijk de opleidingen