Onze klanten.


Onze klanten zijn awesome.

Als je benieuwd bent wat onze klanten te zeggen hebben over ons, dan ben je hier op de juiste plek.


Op deze pagina vind je een aantal testimonials die we met onze klanten hebben ontwikkeld.

Spring Core training voor bol.com

Het trainen van je medewerkers is een must om de juiste skills in je bedrijf te hebben en te houden. Dat weet Bol.com ook. Omdat het bedrijf snel groeit, hebben zowel nieuwe als bestaande medewerkers opleidingen nodig om hun skills bij te schaven. In dit artikel vertellen Tim van Hardeveld en Peter Krootjes over hun zoektocht naar de juiste training voor hun medewerkers, en hoe zij de samenwerking met The Campus ervaren hebben.

Lees meer

AWS training voor b.ignited

The Campus organiseerde een in-company AWS training voor b.ignited in 2021. B.ignited maakte al een tijdje gebruik van de AWS cloud om hun test automation projecten te ondersteunen. Ze zijn tevreden met het platform, waardoor ze het idee kregen om in de toekomst ook SaaS-oplossingen op het platform te gaan ontwikkelen. Maar er was een probleem: er waren niet genoeg medewerkers met voldoende kennis van AWS om die SaaS-projecten te kunnen realiseren. Patrick van Ingelgem en Koen Van Belle besloten om op zoek te gaan naar een geschikte training partner die een gepaste training kon organiseren.  

Lees meer

 
 

Frederik Vallaeys

The Campus organiseert regelmatig trainingstrajecten op maat voor Grasshoppers Academy. In deze video deelt Frederik hoe hij de samenwerking met The Campus ervaart.

 
 

An Verherstraeten

An heeft deelgenomen aan een van onze Technical Coaching workshops. In deze video deelt ze hoe ze de opleiding ervaren heeft, wat ze heeft geleerd, en waarom ze deze training zou aanbevelen aan anderen.

Een greep uit onze klanten.

We zijn in goed gezelschap.