Laat van je horen. 

Onze contactgegevens.


📞 +32 472 58 74 86 
✉️ hello@thecampus.be 
📍  Veldkant 33B, 2550 Kontich, Belgium 


An address must be specified for a map to be embedded

Vertel ons hoe we je kunnen helpen!


Veelgestelde vragen.

Wij zijn The Campus, deel van De Cronos Groep . Ons doel is om IT professionals te helpen om hun professionele skills te bij te schaven en hun kennis te verbreden.

Ons hoofdkantoor bevindt zich in België op het volgende adres:

Veldkant 33B
Eerste verdieping 
2550 Kontich
 
We zijn niet altijd op kantoor aanwezig aangezien we in een hybride model werken. Je bent altijd welkom op bij ons op kantoor voor een kop koffie, maar geef ons eerst even een belletje!

Natuurlijk! Joy Buelens, onze managing partner, staat je graag te woord. Je kan haar bereiken op het nummer +32 472 58 74 86.

Veel van onze opleidingen zijn virtual instructor-led training courses (vILT). Dat betekent dat je de trainingen van overal in de wereld kan bijwonen, zolang je een internetverbinding hebt. Houd er wel rekening mee dat onze trainingen georganiseerd worden in de Midden-Europese Tijd (MET). 

Onze klassikale opleidingen worden georganiseerd op verschillende locaties in België en Nederland. Klik op de datum van de opleiding die je wil bijwonen om te bekijken waar de training plaatsvindt. We kunnen ook in-company training organiseren op een locatie naar keuze indien gewenst.
 

We kunnen in-company training organiseren op aanvraag.  Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken.

Neem gerust contact met ons op! We kunnen je misschien toch helpen, zelfs als de training (nog) niet in ons aanbod beschikbaar is. We hebben een groot netwerk van IT consultants, dus we kijken graag of we de juiste persoon kunnen vinden om te helpen met jouw opleidingsvraag. 

Dat hangt af van de opleiding. Als het certificaat in de prijs inbegrepen is, wordt dat duidelijk vermeld op de opleidingspagina. Als de opleidingspagina niet vermeldt dat het examen inbegrepen is in de prijs, betekent dat dat het certificaat niet inbegrepen is in de prijs.

Neen. The Campus heeft geen examencentrum, maar dat hoeft geen probleem te zijn! Je kan de meeste examens afleggen via online proctoring. 

Helaas kunnen we geen groepskortingen geven. We hebben wel af en toe promoties en andere tijdelijke kortingen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief als je onze acties niet wil missen!

Komen de opleidingen van The Campus in aanmerking voor de KMO-portefeuille?

Ja! The Campus is een geregistreerd dienstverlener binnen de KMO-portefeuille. Zowel publieke opleidingen als in-company training komen in aanmerking voor de KMO-portefeuille. Meer informatie over het gebruiken van de KMO-portefeuille voor onze opleidingen vind je hier.