Maak kennis met ons team.

We hebben een klein team - we zijn momenteel met 4!

Het is geen toeval dat het The Campus team eerder klein is. Werken met een klein team heeft zo z'n voordelen: het maakt dat we responsief kunnen zijn en ons flexibel kunnen opstellen! We werken volgens de principes van agile, wat het voor ons makkelijker maakt om snel en efficiënt te reageren op de vragen en bezorgdheden van onze klanten.

Ons team.

Camille Simons, training & event coördinator

Camille houdt ervan om events van a tot z te plannen en te organiseren. Daarom vervoegde ze in juli 2022 het The Campus team als training & event coördinator. Als je je inschrijft voor een van onze opleidingen, is Camille je aanspreekpunt als je een vraag hebt!

Charlotte Van Rompaey, digital marketeer

Charlotte startte bij The Campus in april 2019. Ze vervoegde het team als marketing & communications officer en werd daarmee de eerste medewerker van The Campus. Ze was toen verantwoordelijk voor zowel het organiseren van trainingen als het coördineren van marketingactiviteiten. In 2021 groeide ze naar de rol van digital marketeer, waardoor ze zich nu full-time op marketing focust.

Frederik Vallaeys, education ambassador

Frederik had al sinds de start van zijn carrière een passie voor kennisdeling. Als co-founder van Grasshoppers Academy is hij jouw contactpersoon wanneer je op zoek bent naar opleidingen die geschikt zijn voor young professionals. Met zijn "can-do and will-do" attitude gaat Frederik geen uitdaging uit de weg! Hij houdt ervan om ideeën uit te wisselen en een geschikte oplossing te vinden voor jouw situatie.

Joy Buelens, customer success manager

Kort gezegd heeft een customer success manager de taak om mensen blij te houden. Dat maakt van Joy de perfecte persoon om deze rol te vervullen voor The Campus: het is heel moeilijk om niet blij te zijn in haar bijzijn! Joy heeft ongelooflijk veel energie en een onuitputtelijk enthousiasme. Geen uitdaging is haar te groot - probeer het zelf maar eens uit als je ons niet gelooft. 😉

Over The Campus.


Wij zijn The Campus, een opleidingscentrum voor IT professionals. The Campus werd in 2019 opgericht door managing partner Joy Buelens, die destijds de kans kreeg om het trainingscentrum van De Cronos Groep over te nemen. Ze besloot die kans met beide handen te grijpen en gaf het bedrijf de nieuwe naam The Campus, wat een nieuw hoofdstuk met een nieuwe bedrijfsstrategie inluidde. Joy was vastberaden om van The Campus een succes te maken, zowel binnen als buiten De Cronos Groep.

Het resultaat is dat The Campus geen doorsnee opleidingscentrum is. Het meest prominente verschil met klassieke opleidingscentra is het feit dat onze trainers niet bij ons op de payroll staan. Zij zijn allemaal IT consultants die nog actief zijn in het werkveld. En dat is een groot voordeel: onze trainers zijn steeds up-to-date met de laatste trends in hun vakgebied, aangezien ze er nog midden in zitten.

Meer informatie over de verschillen tussen The Campus en andere trainingscentra vind je op onze homepage.

Onze avonturen.