Het IT training center voor IT professionals die willen groeien. 

Geef jouw IT-carrière en professionele groei een boost met onze state-of-the-art trainingen over technische topics en soft skills!

Ontdek onze trainingen

Trending topics

Spring Core 

Krijg hands-on ervaring met het de belangrijkste features van het Spring Framework en Spring Boot om enterprise en microservices applicaties te ontwikkelen. Na deze training bezit je alle kennis die je nodig hebt om zelf applicaties te ontwikkelen met Spring!  


Check it out! 

Technical coaching

Houd je van kennisdeling en coaching? Dan is deze training jou op het lijf geschreven! We leren jou hoe je je technische kennis op een effectieve manier kan delen met anderen. Je krijgt ook praktische tips en tricks die je meteen in de praktijk kan omzetten.
 

Check it out!

Architecting on AWS

Als je wil begrijpen hoe je de architectuur van een applicatie kan vormgeven op AWS, dan is dit de training die je nodig hebt. Tijdens deze training ontdek je hoe je de juiste services en features kan selecteren om robuuste IT-oplossingen te ontwikkelen in de AWS cloud.  

Check it out!

We focussen op wat
er echt toe doet.

Persoonlijke aanpak.

Bij ons ben je geen nummer! We houden ons team bewust klein, dus maak je geen zorgen - bij ons word je niet van het kastje naar de muur gestuurd. We hebben een agile mindset zodat we zo snel en correct mogelijk op jouw vragen kunnen antwoorden. 

Focus op innovatieve technologieën.

We hebben geen verouderde technologieën in ons aanbod, want eerlijk: wie wil daar nog tijd aan spenderen? We leggen de focus op nieuwere, innovatieve technologieën. AI, deep learning, quantum computing, het Spring Framework of AWS: we hebben het allemaal! Bekijk alle beschikbare topics in de rubriek 'opleidingen'.

Soft skills die een IT professional wil hebben. 

IT'ers zijn vaak geen fan van soft skills training, daar zijn we ons van bewust. Een basic communicatietraining zal jouw interesse niet wekken, want die heb je waarschijnlijk al eens verplicht moeten volgen in je carrière. Wij bieden soft skills training aan rond onderwerpen die jou écht helpen om te groeien als IT professional. Bekijk alle beschikbare soft skills trainingen in de rubriek 'opleidingen'.

Géén standaard trainers.

In tegenstelling tot vele andere trainingscentra hebben we geen trainers op onze payroll. En neen, het The Campus team geeft de trainingen ook niet zelf (yikes!). Al onze trainers zijn ervaren IT professionals die actief zijn als IT consultants. Met andere woorden: onze trainers weten waarover ze spreken. En ze doen niets liever dan hun passie en ervaring delen met hun cursisten.

Training op maat van jouw organisatie. 

In héél zeldzame gevallen (😉) hebben we misschien geen training in ons aanbod die aansluit bij de noden van jouw organisatie. In dat geval kunnen we training op maat aanbieden. Als deel van de Cronos Groep kunnen we terugvallen op een groot netwerk van experten om een training of trainingstraject op maat uit te werken op basis van jouw noden. Geen technologie of onderwerp is ons te gek! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken. 

We beperken ons niet tot België.

Het hoofdkantoor van The Campus ligt in België, maar we zijn ook actief over de landsgrenzen heen. Onze trainers reizen graag naar je toe voor in-company training! Naast klassikale training bieden we ook live online training aan die je kan bijwonen vanaf eender welke locatie. Om een slaaptekort te voorkomen houd je er best rekening mee dat al onze trainingen in de midden-europese tijdszone worden georganiseerd.  

Wat anderen over The Campus zeggen.


We kunnen jou wel vertellen hoe geweldig we zijn, maar dan ga je ons misschien niet geloven.
Dus laten we anderen aan het woord!

“Ik kwam in contact met Joy Buelens omdat we op zoek waren naar AWS training. We bekeken samen wat de beste manier van werken zou zijn om AWS training te organiseren voor onze medewerkers. Joy was heel behulpzaam. Nu de training is afgelopen, heeft iedereen in ons bedrijf minstens één AWS-certificaat behaald. Dat kan ik alleen maar aanmoedigen! We zijn heel blij met dit resultaat. We raden de trainingen van The Campus zeker aan."

Patrick Van Ingelgem • Managing Partner bij b.ignited 

“Omdat we niet erg tevreden waren met de Spring Core training die we aan onze medewerkers aanboden, ging ik op zoek naar een alternatief. Ik kwam The Campus tegen en besloot om enkele collega's in te schrijven als pilot. Zij waren allemaal enthousiast, dus contacteerde ik The Campus om de mogelijkheden te bespreken om deze training ook voor onze andere medewerkers aan te bieden. Mijn eerste contact met The Campus was heel aangenaam, de communicatie was helder en verliep vlot. Managing Partner Joy stelde meteen voor om een meeting in te planning waarin wij konden uitleggen wat we nodig hadden, en waar zij kon toelichten hoe The Campus daarbij kan helpen. Wat ik heel fijn vond, is dat Joy meteen mee begon te denken over de praktische details." 

Tim van Hardeveld • Tech Onboarding & Training Lead bij bol.com 

Houd me op de hoogte!

Ja, ik wil mijn carrière verder uitbouwen en op de hoogte blijven van jullie aanbod!