Machine Learning with Python

Algemene info

Dit is een tweedaagse opleiding verspreid over 3 weken. Selecteer de gewenste startdatum rechts bovenaan het scherm voor de praktische informatie met betrekking tot de opleiding (locatie, prijs, inschrijving, ...).

Overzicht

Wil je ook aan de slag met Machine Learning en ben je op zoek naar een goede opleiding? Dan is deze opleiding zeker iets voor jou. Python is de meeste gebruikte programmeertaal om datascience modellen te bouwen. En in deze opleiding leer je alles wat nodig is om zelfstandig een machine learning model te bouwen.

Deze opleiding duurt 3 weken. Iedere week is er een online college waarin de lesstof van die week wordt behandeld. Daarnaast wordt er uitgegaan van een belasting van 4 tot 8 uur per week voor huiswerk, het bekijken van de videocolleges en het doornemen van extra lesmateriaal. 


Doelgroep

Deze opleiding is een vervolg op de opleiding 'Programming with Python' en dus voor iedereen die een baan heeft waarin het analyseren van grote datasets belangrijk is. Het is niet noodzakelijk, maar wel aan te raden om eerst de hiervoor genoemde opleiding te volgen.


Inhoud van de training

MODULE 1: Pandas & Python

In module 1 starten we met wat 'groundwork'. Je leert om te gaan met Pandas, zodat je in staat bent om de juiste data in je notebook te laden.


MODULE 2: Modelleren met Python

Vervolgens laten we je zien hoe je een machine learning model in Python kunt bouwen. We nemen je mee door de meest gebruikte modellen en toepassingen.


MODULE 3: Scikit Learn

In de laatste module ga je zelf aan de slag in Scikit Learn. Dit is de omgeving in Python waarmee je modellen bouwt. Je eindigt de opleiding met opzetten van je eigen Machine Learning model. 


Related events:
Contact
+32 472 58 74 86
hello@thecampus.be
GENERAL INFO

This training will be held in Dutch.

SHARE

Find out what people see and say about this event, and join the conversation.